Westcord Hotel Delft met jacuzzi

WestCord Hotel Delft, gelegen aan de rand van het historische centrum, verwelkomt gasten met een mix van eigentijdse elegantie en warme gastvrijheid. Het hotel, met zijn strakke architectuur en comfortabele ambiance, biedt een oase van rust in de bruisende stad. Laat je leiden door de moderne lobby van WestCord Hotel Delft, waar elke stap een ontdekking is.

Heeft WestCord Hotel Delft een Restaurant?

In Restaurant BLUE Dining word je uitgenodigd voor een culinaire reis. Laat je smaakpapillen ontwaken met verfijnde gerechten, bereid met aandacht voor smaak en presentatie. Hier wordt elke maaltijd een viering van gastronomie, geserveerd met een vleugje Delftse gastvrijheid.

Kamer met Bubbelbad bij WestCord Hotel Delft

Voor gasten die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, biedt WestCord Hotel Delft kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de kalmerende bubbels je omhullen terwijl je geniet van een moment van totale verwennerij. Hier wordt elke nacht een viering van comfort en welzijn.

Waar ligt WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is gunstig gelegen aan de Olof Palmestraat, op slechts een korte wandeling van het historische centrum van Delft. Deze locatie biedt niet alleen een uitstekende uitvalsbasis om de stad te verkennen, maar ook om te genieten van de rustige omgeving. Laat de straten van Delft je leiden naar de vele schatten van de stad.

Leuke Dingen in de Regio Delft

  1. De Markt van Delft: Ontdek het hart van de stad op de Markt, waar het indrukwekkende stadhuis en de Nieuwe Kerk pronken met historische pracht.
  2. Mauritshuis: Bewonder meesterwerken van Vermeer en Rembrandt in dit iconische museum, gevestigd in een prachtig pand aan het water.
  3. Royal Delft – Koninklijke Porceleyne Fles: Duik in de geschiedenis van het wereldberoemde Delfts Blauw aardewerk in deze historische fabriek.
  4. Prinsenhof Delft: Verken de voormalige residentie van Willem van Oranje en ontdek de rol van Delft in de Nederlandse geschiedenis.
  5. Botanische Tuin TU Delft: Ontsnap aan de stadsdrukte en geniet van de rust in deze prachtige botanische tuin.

Over Delft

Delft, bekend om zijn charmante grachten, historische gebouwen en culturele erfgoed, weet bezoekers te betoveren. Van de beroemde Delfts Blauw aardewerktraditie tot de levendige sfeer op de Markt, Delft ademt een tijdloze charme uit. Laat je onderdompelen in de rijke geschiedenis, kunst en gastvrijheid van deze betoverende stad.

Westcord Hotel Delft

Westcord Hotel Delft

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Westcord Hotel Delft

vanaf €128,-

Ontdek andere populaire hotels