Hotel Mastbosch Breda met jacuzzi

Hotel Mastbosch Breda, genesteld aan de rand van het eeuwenoude Mastbos, begroet gasten met de grandeur van een rijke historie. Met zijn sfeervolle ambiance en klassieke allure biedt het hotel een verfijnd toevluchtsoord voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Laat de nostalgische sfeer je omhullen terwijl je door de statige entree van Hotel Mastbosch Breda wandelt, waar elke stap een reis door de tijd is.

Heeft Hotel Mastbosch Breda een Restaurant?

Hotel Mastbosch Breda herbergt een gastronomisch restaurant waar culinaire hoogstandjes en ambiance samenkomen. Laat je zintuigen ontwaken in een wereld van smaakvolle gerechten, bereid met liefde voor gastronomie. Hier wordt elke maaltijd een viering van verfijning en Brabantse gezelligheid.

Wat kun je allemaal doen bij Hotel Mastbosch Breda?

Hotel Mastbosch Breda nodigt uit tot een verkenning van zowel het hotel als de schilderachtige omgeving. Ontspan in de tuin, geniet van een drankje in de lounge, of verken de nabijgelegen bezienswaardigheden. Hier wordt elke ervaring een reis door de historische pracht en de tijdloze charme van Breda.

Waar ligt Hotel Mastbosch Breda

Centraal gelegen aan de rand van het Mastbos, omarmt Hotel Mastbosch Breda de groene pracht van deze unieke locatie. Op slechts enkele minuten van het bruisende stadscentrum van Breda biedt de ligging een harmonieuze mix van natuurlijke sereniteit en stedelijke levendigheid. Laat de paden rondom Hotel Mastbosch Breda je leiden naar een wereld van ontspanning.

Hotelkamer met bubbelbad bij Hotel Mastbosch Breda

Voor gasten die op zoek zijn naar een vleugje luxe, biedt Hotel Mastbosch Breda kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de zachte verlichting je omhullen terwijl je geniet van een ontspannen bad. Hier wordt elke nacht een viering van comfort en welzijn.

Leuke dingen in de regio Breda

  1. Wandelen in het Mastbos: Verken de eeuwenoude bomen en kronkelende paden van het Mastbos, een groen juweel aan de poorten van Breda.
  2. Bezoek de Grote Kerk: Bewonder de gotische pracht van de Grote Kerk, een iconisch monument in het hart van Breda.
  3. Shoppen in de binnenstad: Ontdek de charmante boetieks en winkels in de historische binnenstad van Breda.
  4. Geniet op de Grote Markt: Ervaar de gezelligheid op de Grote Markt, omringd door terrassen en historische gebouwen.
  5. Verken het Breda’s Museum: Duik in de lokale geschiedenis en kunst in het Breda’s Museum, een cultureel hoogtepunt in de stad.

Over Breda

Breda, de stad van gezelligheid, historie en gastvrijheid, betovert met haar Bourgondische ziel. Van imposante kerken tot levendige pleinen, Breda is een plek waar het goede leven gevierd wordt. Laat je betoveren door de vriendelijke sfeer, de historische pracht en de gastronomische geneugten van deze bruisende stad.

Hotel Mastbosch Breda

Hotel Mastbosch Breda

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Hotel Mastbosch Breda

vanaf €167,-

Ontdek andere populaire hotels