Boutique hotel Scheepers met jacuzzi

Waar de charme van Valkenburg en de elegantie van Boutique Hotel Scheepers elkaar omarmen, ontwaakt een unieke ervaring. Laten we samen dwalen door de betoverende wereld van dit boutique hotel, waar elke gast een hoofdstuk wordt in een poëtisch verhaal.

Wat heeft Boutique Hotel Scheepers te bieden?

In het historische Valkenburg biedt Boutique Hotel Scheepers een intieme toevluchtsoord. Elke kamer is doordrenkt met een vleugje luxe en verfijning, een thuis ver van huis. Hier wordt gastvrijheid een kunst, en elke glimlach een welkomstgedicht. Boutique Hotel Scheepers belooft een ervaring waar comfort en elegantie hand in hand gaan.

Wat kun je allemaal doen bij Boutique Hotel Scheepers?

Boutique Hotel Scheepers is niet zomaar een verblijf, het is een portaal naar de charmes van Valkenburg. Verken de gezellige straatjes, waar geschiedenis en moderne flair elkaar ontmoeten. Het hotel biedt ook fietsverhuur voor het verkennen van de prachtige omgeving. Laat de sfeer van Valkenburg uw metgezel zijn terwijl u geniet van een moment van rust op het terras.

Ligging van Boutique Hotel Scheepers

Gelegen in het hart van Valkenburg, omarmt Boutique Hotel Scheepers de rijke geschiedenis van de regio. Op loopafstand van bezienswaardigheden zoals de Kasteelruïne en de gezellige markt, is de ligging van het hotel zowel centraal als schilderachtig. De omringende heuvels en de Geulrivier maken de setting compleet, waardoor gasten worden ondergedompeld in de natuurlijke pracht van Limburg.

Hotelkamers met bubbelbad bij Boutique Hotel Scheepers

Voor degenen die luxe zoeken, biedt Boutique Hotel Scheepers kamers met bubbelbaden. Laat het warme water u omhullen terwijl u ontspant in stijl. Een poëtisch toevluchtsoord waar comfort en verwennerij hand in hand gaan, terwijl u geniet van het uitzicht op de betoverende omgeving van Valkenburg.

10x Dingen die je kan doen in regio Valkenburg

 1. Verken de Kasteelruïne: Treed binnen in de geschiedenis en bewonder de indrukwekkende Kasteelruïne, een symbool van Valkenburg.
 2. Geniet van de Fluweelengrot: Maak een ondergrondse reis door de Fluweelengrot, waar kunst en geschiedenis samenkomen.
 3. Bezoek de Wilhelminatoren: Beklim de Wilhelminatoren voor een panoramisch uitzicht over Valkenburg en het omliggende landschap.
 4. Proef de lokale vlaai: Bezoek een van de bakkerijen en proef de beroemde Limburgse vlaai, een ware lekkernij.
 5. Vaar op de Maas: Verken de Maas per boot en bewonder de natuurlijke schoonheid vanuit een ander perspectief.
 6. Bezoek de Romeinse Catacomben: Ontdek de Romeinse Catacomben, een fascinerend ondergronds netwerk van gangen en grafkamers.
 7. Wandel door het Stadspark: Laat de rust van het Stadspark uw metgezel zijn tijdens een ontspannen wandeling.
 8. Ontdek de Gemeentegrot: Verlies uzelf in de mysterieuze sfeer van de Gemeentegrot, vol met verborgen schatten.
 9. Bezoek Thermae 2000: Geniet van wellness bij Thermae 2000, waar thermale baden en ontspannende behandelingen wachten.
 10. Fiets door het Heuvelland: Verken de heuvelachtige omgeving van Valkenburg op de fiets, waar elk pad een nieuw avontuur biedt.

Praktische Informatie over Boutique Hotel Scheepers en Valkenburg

 • Locatie Boutique Hotel Scheepers: Grotestraat Centrum 25, 6301 CW Valkenburg aan de Geul, Nederland
 • Reserveringen: Voor boekingen en meer informatie kunt u terecht op de officiële website van het hotel of telefonisch contact opnemen.
 • Valkenburg Toerisme: Voor meer informatie over evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden in Valkenburg kunt u de officiële toerismewebsite raadplegen.

Boutique Hotel Scheepers, waar poëzie en comfort samenkomen, nodigt u uit voor een betoverend verblijf in het hart van Valkenburg. Laat de charme van de stad en het warme onthaal van het hotel uw ziel omhelzen, waar elke gast een hoofdstuk wordt in het verhaal van deze schilderachtige regio.

Boutique hotel Scheepers

Boutique hotel Scheepers

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Boutique hotel Scheepers

vanaf €159,-

Ontdek andere populaire hotels