B&B Leudal met jacuzzi

Waar de stilte van de natuur en de warmte van Limburgse gastvrijheid samenkomen, ontwaakt B&B Leudal als een intiem toevluchtsoord. Laat ons samen dwalen door de betoverende wereld van deze charmante Bed & Breakfast, waar elke zonnestraal een verhaal vertelt.

Wat heeft B&B Leudal te bieden?

In het idyllische Haelen biedt B&B Leudal een intieme ervaring doordrenkt met charme. Elke kamer is een knusse cocon, doordrongen van huiselijkheid. Deze Bed & Breakfast belooft meer dan alleen een accommodatie; het biedt een moment van verstilling en verbinding met de natuurlijke pracht van Limburg.

Wat kun je allemaal doen bij B&B Leudal?

B&B Leudal nodigt uit tot een verkenning van de natuurlijke schatten rondom Haelen. Wandel door de weelderige tuinen en laat de frisse lucht uw geest verkwikken. Voor de avontuurlijke geesten biedt de omgeving mogelijkheden voor fietsen, waar elk pad een nieuw hoofdstuk van ontdekkingen onthult.

Ligging van B&B Leudal

Verscholen tussen het groen van Leudal ligt B&B Leudal als een geheime tuin. Op korte afstand van natuurgebieden zoals het Leudalbos en de Beegderheide, biedt deze Bed & Breakfast een ideale locatie voor natuurliefhebbers. Met de historische stad Roermond op een steenworp afstand, is de ligging zowel rustig als strategisch.

Hotelkamers met bubbelbad bij B&B Leudal

Voor gasten die verlangen naar een vleugje luxe, biedt B&B Leudal kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de zachte verlichting uw zorgen wegnemen terwijl u geniet van een ontspannen bad. Hier wordt ontspanning een kunst, omgeven door de rust van het Limburgse landschap.

10x Dingen die je kan doen in regio Haelen in Limburg

 1. Wandel door het Leudalbos: Verlies uzelf in de betoverende schoonheid van het Leudalbos, waar elk blad een verhaal lijkt te fluisteren.
 2. Bezoek Kasteel Aldenghoor: Stap terug in de tijd en verken Kasteel Aldenghoor, een historisch juweel in het hart van Haelen.
 3. Geniet van de rust bij de Beegderheide: Laat de stilte van de Beegderheide uw metgezel zijn tijdens een ontspannen wandeling.
 4. Ontdek het Abdij Lilbosch: Breng een bezoek aan Abdij Lilbosch en ervaar de sereniteit van deze spirituele oase.
 5. Fiets langs de Maasplassen: Verken de Maasplassen per fiets en geniet van de weidse uitzichten over het water.
 6. Bezoek Designer Outlet Roermond: Voor een dagje winkelen kunt u terecht bij Designer Outlet Roermond, waar bekende merken u verwelkomen.
 7. Wandel langs de Maas: Maak een ontspannen wandeling langs de oevers van de Maas en laat de stroming van het water u kalmeren.
 8. Proef Limburgse vlaai in Roermond: Breng een bezoek aan de historische stad Roermond en proef de beroemde Limburgse vlaai.
 9. Verken het Nationaal Park De Meinweg: Duik in de natuurlijke pracht van Nationaal Park De Meinweg, waar heidevelden en bossen samenkomen.
 10. Bezoek het Cuypershuis: Ontdek de artistieke erfenis van Pierre Cuypers in het Cuypershuis, een museum gewijd aan deze befaamde architect.

Praktische Informatie over B&B Leudal

 • Locatie: Leudalweg 11, 6081 PE Haelen, Nederland
 • Reserveringen: Voor boekingen en meer informatie kunt u terecht op de officiële website van de Bed & Breakfast of telefonisch contact opnemen.
 • Faciliteiten: Naast comfortabele kamers en een gastronomisch restaurant biedt B&B Leudal faciliteiten zoals gratis wifi, een tuin, en parkeergelegenheid.

B&B Leudal, waar de natuur een partner is in rust en ontdekking, nodigt u uit voor een onvergetelijk verblijf. Laat de poëzie van Leudal uw ziel beroeren, waar elke vogelzang een lied is en elk moment een herinnering wordt gekoesterd.

B&B Leudal

B&B Leudal

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij B&B Leudal

vanaf €110,-

Ontdek andere populaire hotels