Van der Valk Vianen met jacuzzi

Van der Valk Vianen verwelkomt gasten in een wereld waar comfort en stijl samensmelten. Gelegen aan de oevers van de rivier de Lek, biedt dit hotel een betoverende setting die rust en verfijning uitstraalt. Betreed de lobby van Van der Valk Vianen, waar eigentijdse elegantie en hartelijke gastvrijheid samenkomen, een voorproefje van wat dit hotel te bieden heeft.

Heeft Van der Valk Vianen een Restaurant?

Het restaurant van Van der Valk Vianen is een culinaire bestemming op zich. Hier wordt dineren een ervaring van smaakvolle verwennerij, met een menu dat de zintuigen betovert. Laat je verwennen door een scala aan gerechten, bereid met passie en geserveerd in een ambiance die de essentie van gastvrijheid weerspiegelt.

Kamer met Bubbelbad bij Van der Valk Vianen

Voor gasten die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, biedt Van der Valk Vianen kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de zachte bubbels je omhullen terwijl je geniet van een moment van pure weelde. Hier wordt elke nacht een viering van comfort en welzijn.

Waar ligt Van der Valk Vianen

Van der Valk Vianen ligt langs de schilderachtige oevers van de rivier de Lek, nabij het historische stadje Vianen. De strategische locatie van het hotel biedt niet alleen rust en sereniteit, maar ook gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en attracties. Laat de wegen je leiden naar de schoonheid van de omgeving.

Hotelkamer met Bubbelbad bij Van der Valk Vianen

Van der Valk Vianen biedt kamers met bubbelbaden, waar gasten kunnen genieten van een moment van ontspanning en verfrissing. Laat je betoveren door de luxe en de intieme sfeer van deze kamers, waar comfort en elegantie hand in hand gaan.

5x Leuke Dingen in Regio Vianen

  1. Stadswandeling door Vianen: Verken de charmante straatjes en historische gebouwen van Vianen tijdens een ontspannen wandeling door de stad.
  2. Slot Loevestein: Ontdek de geschiedenis van dit imposante kasteel, gelegen aan de samenvloeiing van de Maas en de Waal.
  3. Natuurgebied de Zouweboezem: Geniet van de rust en de prachtige natuur in dit vogelrijke gebied, ideaal voor een ontspannen wandeling.
  4. Fietsen langs de Lekdijk: Ervaar de serene schoonheid van de rivier de Lek tijdens een fietsrit langs de schilderachtige dijk.
  5. Kunst en Cultuur in Utrecht: Bezoek de nabijgelegen stad Utrecht, waar kunst, cultuur en winkelen samenkomen in een levendige atmosfeer.

Over Vianen

Vianen, een stad doordrenkt van geschiedenis, is een parel aan de oevers van de Lek. Met zijn goed bewaarde historische centrum en de sfeervolle ambiance, nodigt Vianen bezoekers uit om te dwalen door de tijd en te genieten van de schoonheid van weleer.

Van der Valk Vianen

Van der Valk Vianen

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Van der Valk Vianen

Ontdek andere populaire hotels