Palace Hotel Zandvoort met jacuzzi

Palace Hotel Zandvoort, gelegen aan de schitterende kust van Zandvoort, verwelkomt gasten met een weelde aan luxe en een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Met zijn eigentijdse design en warme ontvangst biedt het hotel een betoverend toevluchtsoord voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Laat de zilte zeelucht je omarmen terwijl je door de stijlvolle lobby van Palace Hotel Zandvoort wandelt, waar elke bries een uitnodiging is tot ontspanning.

Heeft Palace Hotel Zandvoort een Restaurant?

Palace Hotel Zandvoort onderscheidt zich met het restaurant Zizo Lounge, waar gastronomie en uitzicht hand in hand gaan. Laat je smaakpapillen verwennen met culinaire hoogstandjes, bereid met verse, lokale ingrediënten. Hier wordt elke maaltijd een viering van de zintuigen, geserveerd met een vleugje Zandvoortse gastvrijheid.

Kamer met Bubbelbad bij Palace Hotel Zandvoort

Voor gasten die op zoek zijn naar een vleugje luxe, biedt Palace Hotel Zandvoort kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de ontspannende bubbels je omhullen terwijl je geniet van een moment van totale verwennerij. Hier wordt elke nacht een feest van comfort en welzijn.

Waar ligt Palace Hotel Zandvoort

Palace Hotel Zandvoort ligt trots aan de boulevard van Zandvoort, met uitzicht op de sprankelende Noordzee. De ligging biedt niet alleen toegang tot het strand maar ook tot het bruisende stadsleven. Laat de zeebries je leiden naar de vele schatten van Zandvoort.

Leuke Dingen in de Regio Zandvoort

  1. Het Strand van Zandvoort: Geniet van de zon, de zee en het zand op het prachtige strand van Zandvoort, een plek van ontspanning en vreugde.
  2. Circuit Park Zandvoort: Voor de liefhebbers van autosport is een bezoek aan het historische Circuit Park Zandvoort een must.
  3. Zandvoort aan Zee: Verken het sfeervolle centrum van Zandvoort aan Zee, gevuld met winkels, restaurants en gezelligheid.
  4. Nationaal Park Zuid-Kennemerland: Ontdek de natuurlijke pracht van dit nabijgelegen nationaal park, met duinen, bossen en wandelpaden.
  5. Het Zandsculpturen Festival: Bewonder de creativiteit van kunstenaars tijdens het jaarlijkse Zandsculpturen Festival in Zandvoort.

Over Zandvoort

Zandvoort, de parel aan de Noordzeekust, charmeert met haar bruisende energie en natuurlijke schoonheid. Van de levendige boulevard tot de uitgestrekte duinen, Zandvoort is een plek waar de zee en het stadsleven in harmonie samenkomen. Laat je betoveren door de ontspannen sfeer, de actieve levensstijl en de eindeloze horizon van deze kustplaats.

Palace Hotel Zandvoort

Palace Hotel Zandvoort

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Palace Hotel Zandvoort

vanaf €159,-

Ontdek andere populaire hotels