Hotel Iselmar met jacuzzi

In de stilte van het Friese landschap, omarmd door de omhelzing van water en lucht, doemt Hotel Iselmar op als een sereen toevluchtsoord. Dit hotel, als een melodie van rust, weeft een betoverend verhaal voor de reiziger die op zoek is naar zowel ontspanning als avontuur.

De magie van Hotel Iselmar

Hotel Iselmar, als een droom aan de rand van het IJsselmeer, is doordrenkt met de Friese gastvrijheid. Kamers, als zachte cocons, bieden een panoramisch uitzicht op het kabbelende water, waar de zonsondergang zich ontvouwt als een schilderij van kleuren. Hier is elke kamer een haven van sereniteit.

Culinaire dans in Brasserie Noordeinde

In Brasserie Noordeinde, waar de keuken een ballet is van smaken, worden gerechten gecreëerd die het Friese erfgoed omarmen. Proef de zilte tonen van verse vis, dansend op het palet van lokale smaken. Een culinaire reis, doordrenkt met de liefde voor de regio, ontvouwt zich voor fijnproevers.

10x dingen te doen in de buurt van Hotel Iselmar

Verken Lemmer’s Historisch Centrum: Dwaal door de straten van Lemmer en ontdek de charme van het historische centrum, waar elke steen spreekt met de echo’s van het verleden.

Vaar over het IJsselmeer: Huur een boot en verken de uitgestrektheid van het IJsselmeer. Laat de wind in uw haren spelen terwijl u de wateren doorkruist.

Bezoek Woudagemaal, UNESCO Werelderfgoed: Ontdek het Woudagemaal, een indrukwekkend stukje UNESCO-werelderfgoed en een meesterwerk van watermanagement.

Fietsen langs de Friese Meren: Pak een fiets en maak een ontspannen tocht langs de Friese Meren, waar de natuur zich ontvouwt als een levend schilderij.

Proef Friese Delicatessen op de Markt: Bezoek de lokale markt en proef de rijke smaken van Friese delicatessen, een culinaire verwennerij voor uw zintuigen.

Ontspan op het Strand van Lemmer: Laat de dag verstrijken op het sfeervolle strand van Lemmer, waar de zonsondergang de hemel verft met warme tinten.

Verken Kasteel Sloten: Neem een kijkje in de geschiedenis en verken Kasteel Sloten, een indrukwekkend monument in de buurt van Hotel Iselmar.

Golven bij Golfclub Gaasterland: Voor de liefhebbers van golf, biedt de Golfclub Gaasterland een uitdagend terrein met weidse uitzichten.

Geniet van Friese Cultuur in Museum Joure: Duik in de rijke Friese cultuur bij Museum Joure, waar ambachten en kunst samenkomen in een boeiende expositie.

Wandel door Nationaal Park Weerribben-Wieden: Maak een dagtocht naar Nationaal Park Weerribben-Wieden en ontdek het uitgestrekte landschap van moerassen en meren.

Hotel Iselmar, als een poëtische vertelling, nodigt u uit voor een reis waar de stilte van het water en de levendigheid van de omgeving samenkomen. Laat dit hotel, als een ode aan Friesland, uw toevluchtsoord zijn in het hart van een betoverend landschap.

Hotel Iselmar

Hotel Iselmar

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Hotel Iselmar

vanaf €171,-
vanaf €161,-
vanaf €202,-

Ontdek andere populaire hotels