Hotel de Tabaksplant met jacuzzi

Hotel de Tabaksplant, genesteld in het hart van historisch Amersfoort, begroet gasten met de warmte van een eeuwenoud huis. Met zijn karaktervolle interieur en huiselijke sfeer biedt het hotel een uniek toevluchtsoord voor zowel zakelijke reizigers als liefhebbers van cultuur. Laat de betoverende ambiance je omhullen terwijl je door de knusse lobby van Hotel de Tabaksplant wandelt, waar elke glimlach een begroeting is.

Heeft Hotel de Tabaksplant een Restaurant?

Hotel de Tabaksplant verwent gasten niet alleen met een comfortabel verblijf maar biedt ook een gezellige ontbijtruimte. Hoewel het hotel zelf geen restaurant heeft, bevindt het zich op een steenworp afstand van diverse eetgelegenheden, waar lokale smaken en culinaire creativiteit samenkomen. Hier wordt elke maaltijd een ontdekking van de smaakvolle rijkdom van Amersfoort.

Wat kun je allemaal doen bij Hotel de Tabaksplant?

Hotel de Tabaksplant nodigt uit tot een verkenning van zowel het hotel als de boeiende omgeving. Ontspan in de gezellige lounge, plan een wandeling door de historische straten of verken de nabijgelegen bezienswaardigheden. Hier wordt elke ervaring een reis door de tijd en de unieke charme van Amersfoort.

Waar ligt Hotel de Tabaksplant

Centraal gelegen in het oude centrum van Amersfoort, omarmt Hotel de Tabaksplant de rijke geschiedenis van deze betoverende stad. Omgeven door middeleeuwse straten en charmante grachten biedt de ligging een perfecte mix van nostalgische schoonheid en stedelijke levendigheid. Laat de kronkelende paden rondom Hotel de Tabaksplant je leiden naar de geheimen van Amersfoort.

Hotelkamer met bubbelbad bij Hotel de Tabaksplant

Voor gasten die op zoek zijn naar een vleugje luxe, biedt Hotel de Tabaksplant kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de zachte verlichting je omhullen terwijl je geniet van een ontspannen bad. Hier wordt elke nacht een viering van comfort en welzijn.

Leuke dingen in de regio Amersfoort

  1. De Koppelpoort: Bewonder dit imposante staaltje van middeleeuwse architectuur, een stadspoort die de grachten van Amersfoort overspant.
  2. Mondriaanhuis: Ontdek het leven en werk van de beroemde kunstenaar Piet Mondriaan in zijn voormalige woonhuis.
  3. Dierenpark Amersfoort: Breng een dag door tussen de dieren in deze levendige dierentuin, een plek van educatie en plezier.
  4. Muurhuizen: Wandel door de schilderachtige Muurhuizen, een reeks van goed bewaard gebleven middeleeuwse huizen met karakteristieke gevels.
  5. Culinair genieten: Proef lokale lekkernijen in de diverse restaurants en cafés die het historische centrum van Amersfoort sieren.

Over Amersfoort

Amersfoort, de stad van eeuwenoude charme en moderne levendigheid, betovert met haar knusse pleinen en historische schatten. Van pittoreske grachten tot levendige markten, Amersfoort is een plek waar de tijd lijkt stil te staan. Laat je betoveren door de vriendelijke sfeer.

Hotel de Tabaksplant

Hotel de Tabaksplant

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Hotel de Tabaksplant

vanaf €171,-

Ontdek andere populaire hotels