Best Western Hotel Baars met jacuzzi

Best Western Hotel Baars, een charmant hotel gelegen in het hart van Harderwijk, nodigt gasten uit voor een reis door de tijd. Met zijn karakteristieke uitstraling en moderne voorzieningen biedt het hotel een warm welkom aan zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Stap binnen in de lobby van Best Western Hotel Baars, waar elke hoek een verhaal vertelt en elke glimlach een uitnodiging is.

Heeft Best Western Hotel Baars een Restaurant?

In het restaurant van Best Western Hotel Baars wordt een gastronomisch avontuur geboden. Laat je zintuigen ontwaken met smaakvolle gerechten, bereid met passie en lokale ingrediënten. Hier wordt elke maaltijd een viering van culinaire kunst, geserveerd met een glimlach van Harderwijkse gastvrijheid.

Kamer met Bubbelbad bij Best Western Hotel Baars

Voor gasten die verlangen naar ultieme ontspanning, biedt Best Western Hotel Baars kamers met bubbelbaden. Laat het warme water en de kalmerende bubbels je omhullen terwijl je geniet van een moment van totale verwennerij. Hier wordt elke nacht een ode aan comfort en welzijn.

Waar ligt Best Western Hotel Baars

Best Western Hotel Baars ligt trots aan de Smeepoortstraat, op steenworp afstand van het historische centrum van Harderwijk. Deze centrale locatie biedt niet alleen toegang tot de lokale attracties, maar ook tot de serene schoonheid van de omgeving. Laat de straten van Harderwijk je leiden naar de vele verborgen schatten.

Leuke Dingen in de Regio Harderwijk

  1. Dolfinarium Harderwijk: Ontdek de magie van de zee en bewonder de speelse dolfijnen in het bekende Dolfinarium.
  2. Stadsmuseum Harderwijk: Duik in de rijke geschiedenis van Harderwijk en ontdek de fascinerende verhalen in het Stadsmuseum.
  3. Strand van Harderwijk: Geniet van de frisse lucht en de serene omgeving aan het prachtige strand van Harderwijk.
  4. Wandel door de Vischmarkt: Verken de pittoreske straten van de Vischmarkt, waar historische gebouwen en gezellige terrassen elkaar ontmoeten.
  5. Boswachterij Harderwijk: Ontsnap aan de stadsdrukte en verken de rustige wandelpaden van de Boswachterij.

Over Harderwijk

Harderwijk, een stad doordrenkt van geschiedenis en omgeven door natuurlijke schoonheid, weet bezoekers te betoveren. Van de charmante straten van de oude binnenstad tot de rustige stranden langs het Veluwemeer, Harderwijk biedt een harmonieuze mix van verleden en heden. Laat je betoveren door de levendige cultuur, de vriendelijke gemeenschap en de tijdloze charme van deze stad.

Best Western Hotel Baars

Best Western Hotel Baars

De prijzen op onze websites zijn een momentopname en kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest actuele beschikbaarheid ga je naar de website van de aanbieder.

Hotelkamers met Jacuzzi

bij Best Western Hotel Baars

vanaf €184,-

Ontdek andere populaire hotels